Gedreven hoveniersbedrijf in Wapenveld

Bronsink Hoveniers is beschikbaar voor diverse hoveniersdiensten in de hele regio Zwolle en Wapenveld. 

Werken bij Bronsink Hoveniers

Vacature parttime Assistent Hovenier

Voel jij je buiten helemaal thuis? Heb jij groene vingers en ben je een echte aanpakker? Ben jij een flexibele teamspeler die het geen probleem vindt wanneer een klus een keer uitloopt? Heb jij zowel oog voor detail als de klant?

Bronsink Hoveniers bestaat dit jaar 5 jaar, de hoogste tijd voor uitbreiding dus! Met spoed zijn wij op zoek naar een jongeman die ons komt versterken. Wij zijn op zoek naar een parttime Assistent Hovenier.

Wat wij zoeken:

Wat ga je doen:

Hoofdzakelijk zal je bezig zijn met het aanleggen en onderhouden van tuinen. Dit kan variëren van het plaatsen van schuttingen, het inplanten van beplanting, het aanleggen van (kunst)grasmatten tot het bestraten van terrassen. Eigenlijk alles dus wat er komt kijken bij werken als hovenier.

In het begin zal je hoofdzakelijk assisteren bij het aanleggen en onderhouden van tuinen. Je hoeft niet direct zelfstandig aan de slag maar je moet natuurlijk wel kennis van zaken hebben. Een klus kan wel eens uitlopen hier moet je rekening mee houden. 

Wat wij jou bieden:

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur dan voor 7 mei jouw motivatiebrief + CV naar info@bronsink-hoveniers.nl en misschien zullen we jou binnenkort verwelkomen als onze nieuwe collega!

Bronsink Hoveniers is sinds 2019 een erkend leerbedrijf

Sinds midden 2019 mag Bronsink Hoveniers zich een erkend leerbedrijf noemen. 

Ben jij op zoek naar een BOL of BBL leerplek? Dan hebben wij mogelijk een werkplek voor jou!

Volg jij de opleiding ‘Medewerker hovenier'(2) of ‘Vakbekwaam hovenier'(3) neem dan contact op voor de mogelijkheden. 

Wat onze klanten over ons zeggen

Bronsink Hoveniers is opgericht in 2016 vanuit een passie voor het vak. Van jongs af aan werkzaam geweest als hovenier beschikt Sebastiaan inmiddels over meer dan 20 jaar ervaring.

Uw tuin is een verlengstuk van uw woning en leefruimte. Een plek om te genieten met het gezin of om heerlijk tot rust te kunnen komen. Als hoveniers combineren wij vakmanschap, ervaring, kennis en liefde voor groen om tot een prachtig resultaat te komen waar u blij mee bent.

Wij staan voor u klaar om uw wensen en ideeën te vertalen naar de tuin van uw dromen.

Sebastiaan Bronsink

Eigenaar Bronsink Hoveniers

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen? 

Vul hiernaast het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. 

Deze website gebruikt cookies om de best mogelijke weergave te garanderen.